menu

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η πρώτη παραλίμνια ποδηλατάδα στη λίμνη Ιλαρίωνα από τους νέους της Παλιουριάς !!! (11-08-2014) Εικόνες και βίντεο !!!!

-Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11-08-2014) η πρώτη ποδηλατάδα στη λίμνη Ιλαρίωνα  και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλιουριάς - Παναγιάς που διοργάνωσαν ο Ποδοσφαιρικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παλιουριάς στα......

πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.

-Το δρομολόγιο ήταν Παλιουριά - γέφυρα Παλιουριάς Παναγιάς - Παναγία Τορνικίου και η απόσταση είναι 4,5 χλμ.

-Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Γιώργος Ντατσής του Δημητρίου και η συγκέντρωση - αναχώρηση έγινε τις 09.30 από την πλατεία του χωριού. Κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του χωριού και ακολούθησαν τον περιφερειακό δρόμο από το γήπεδο και συνέχισαν την παραπάνω διαδρομή.

-Έφτασαν στην μονή Παναγίας Τορνικίου και εδώ πρέπει να αναφέρω ότι είναι η μονή που για τις ανάγκες της ΔΕΗ και στην πραγματοποίηση της νέας λίμνης Ιλαρίωνα μεταφέρθηκε 127 μέτρα απόσταση και 27 μέτρα υψομετρικά. Εδώ μοιράστηκαν νερά και σάντουιτς, που ήταν προσφορά του αρτοποιείου Κομμάτα (Δήμητρα) και έγινε λαχειοφόρος για ένα ποδήλατο που ήταν προσφορά του Κώστα Παπαδόπουλο (Καρπερό). Τυχερή η μικρότερη της παρέας μας Μαρία Κερασίδη.

-Μετά την διακοπή άρχισε η επιστροφή με την ίδια διάθεση, διέσχισαν το χωριό Παναγιά και αφού πέρασαν τη γέφυρα κατευθύνθηκαν προς το κέντρο του χωριού όπου τους περίμεναν κάτοικοι με χειροκτροτήματα και χαρούμενες  φωνές.

-Συγκεντρώθηκαν πάλι κάτω από τον πλάτανο της πλατείας, απ' όπου ξεκίνησαν, με τα χαμόγελα και την ικανοποίηση ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και έδωσαν την υπόσχεση να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε τέτοια αποχή. 

-Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική, αφού έλαβαν μέρος 25 ποδηλάτες όλων των ηλικιών με πρωταγωνιστές τους πιτσιρικάδες, δύο μηχανές πλευρικά για ασφάλεια και δύο ακόμη οχήματα για τυχόν απρόοπτα, ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν !!

-Τελειώνοντας έδωσαν ραντεβού στο ίδιο σημείο για αύριο του πρωί στις 08,00, για πεζοπορία στην Βουνάσσα που είναι κι αυτή στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

-Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες (από οποιαδήποτε θέση)  στην παρθενική ποδηλατάδα και του χρόνου με υγεία να είμαστε  όλοι εδώ !!!
.
-Ακολουθούν ενδεικτικές εικόνες με χρονολογική σειρά  και  βίντεο !! 
κλικ στην πρώτη εικόνα για καλύτερη προβολή !!!

opaliouriotis.gr
















βίντεο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *