menu

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του νέου προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς του Δήμου Δεσκάτης - Εικόνες τελετής ορκωμοσίας !!!

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
-Ιδιαίτερα  συγκινημένος ευχαριστώ θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που εμπράκτως έδειξαν στο ......
πρόσωπό μου. 
-Διαβεβαιώνω όλους τους συνδημότες, τόσο αυτούς που επέλεξαν να με ψηφίσουν   αλλά και όσους δεν με ψήφισαν, ότι η  νέα εκκίνηση για την Τοπική Κοινότητα Παλιουριάς  αφορά όλους τους πολίτες. Διαχωρισμοί, μικροπρέπειες και εμπάθειες δεν έχουν θέση στο έργο της νέας Τοπικής Κοινοτικής Αρχής.

-«Το μήνυμα είναι ένα και είναι ξεκάθαρο, ενότητα, συνεργασία, σκληρή δουλειά, για να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε οραματιστεί. Το γραφείο Προέδρου  θα είναι το σπίτι μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Με ανοιχτό μυαλό και γνώμονα το κοινό συμφέρον δεσμευόμαστε να εξετάσουμε όλες τις προτάσεις των  συνδημοτών  και να υλοποιήσουμε κάθε τι που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Τοπικής Κοινότητάς  μας».

-Αναλογιζόμενος το αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα υπερβάλω εαυτόν τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των τοπικών  συμβούλων, πιστεύω, προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συνδημοτών  αλλά και να ξεπεράσουμε εαυτούς και προσδοκίες.

Ο Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς

ΚΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει και η θητεία σας να είναι δημιουργική για τον τόπο μας.- 

opaliouriotis.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *