menu

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ευχαριστήριο Αθλητικού Συλλόγου Νέων Παλιουριάς "Η ΔΟΞΑ"

Η Διοίκηση του Α.Σ.Ν. Παλιουριάς η ΔΟΞΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε στις 14—15 Αυγούστου 2014, [5ο Αντάμωμα Παλιουριωτών και Φίλων ......
&  3ο Αντάμωμα Καλλιτεχνών], στην πλατεία του χωριού μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες της Παλιουριάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα καλλιτεχνών. Τον Κυριάκο Ναβροζίδη για την ξεχωριστή παρουσίαση της βραδιάς των καλλιτεχνών, τον Μάκη Σεβίλογλου με το συγκρότημά του για την πολύ όμορφη βραδιά που μας χάρισε στο 5ο Αντάμωμα Παλιουριωτών και Φίλων υπό την Αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου, επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοσμίδη Χαράλαμπο και το Δ.Σ.  για την διασκέδαση που προσέφερε στους νέους μας στο πάρτι του Γαύρου, στον Γιώργο Ντατσή για την οργανωμένη ποδηλατοδρομία με τους μικρούς μας φίλους στην Παλιοπαναγιά, στον Στέργιο τον Παλπάνη για την όμορφη ξενάγηση στα πανέμορφα μονοπάτια της Βουνάσας, στον Κώστα Κυριαζίδη που μας γύρισε στα παιδικά μας χρόνια αναβιώνοντας παλιά παιχνίδια στη πλατεία του χωριού μας, στον Νίκο Παπαδόπουλο για την άρτια οργάνωση των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων 14—15 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.
Τελειώνοντας, να ευχαριστήσουμε την ΨΥΧΗ των εκδηλώσεων το προσωπικό που βρισκόταν και βρίσκεται πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις πίσω από τα φώτα , ανιδιοτελώς με ζήλο και φιλότιμο βάζοντας πλάτες και ενέργεια για να οργανωθούν σωστά και να επιφέρουν στο ταμείο του συλλόγου χρήματα που είναι αναγκαία για την επιβίωση του σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Σας ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ευελπιστώντας να τα πάμε ακόμη καλύτερα.
Με τιμή
Το Δ.Σ.
Α.Σ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ η ΔΟΞΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *