menu

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο πανδαισίας που μας πρόσφερε η Βουνάσσα

-Έχουμε  δίπλα μας τη Βουνάσσα και πριν από μια δεκαετία δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι έκρυβε μέσα της
πετρώματα 700 εκατομμύρια  χρόνια, ούτε ότι κάποια ημέρα ......
εξ αιτίας της θα γέμιζε ο ουρανός μας με περισσότερα από 110 αλεξίπτωτα πλαγιάς (parapente) για ένα τριήμερο πανδαισίας.
-Ολοκληρώθηκε ο Αγώνας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς KAMVOUNIA 2015 με τον καλύτερο και εντυπωσιακότερο τρόπο. 
-Ο καιρός βοήθησε να πετάξουν οι διαγωνιζόμενοι και να απολαύσουμε κι εμείς τις πανέμορφες εικόνες που μας χάρισαν από ψηλά οι αλεξιπτωτιστές (αναρτήθηκαν σε προηγούμενη δημοσίευση). 
-Οι εντυπώσεις των διαγωνιζομένων άριστες για το πανέμορφο τοπίο της Βουνάσσας και τη νέα λίμνη Ιλαρίωνα, τις εγκαταστάσεις, την βοήθεια του Δήμου και την φιλοξενία. Έγινε ρεκόρ συμμετοχής αγωνιζομένων και ορίστηκε νέο ραντεβού  με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. 
-Στην πλατεία του Δημαρχείου Δεσκάτης υπήρχαν τοπικά προϊόντα, εδέσματα και γλυκά που μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους.
-Ακολούθησαν τοπικοί χοροί  από το χορευτικό τμήμα του ΕΜΟΔ και έκλεισε το τριήμερο με έπαθλα που απονεμήθηκαν στους νικητές.
-Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς (Δεσκάτη) αλεξιπτωτιστές Άρη Κόγιο και Βασίλη Σωτήρη που έπεισαν την Επιτροπή Αεραθλητών να γίνει στη Βουνάσσα ο  Πανελλήνιος Αγώνας Κυπέλλου και η καλύτερη ανταμοιβή τους ήταν το χειροκρότημα και η αγάπη των συμπατριωτών.-

Επιμέλεια: Στέργιος Γ. Παλπάνης











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *