menu

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη της Δεσκάτης

-Ξεκίνησε  χθες (10-06-2015) η εμποροπανήγυρη της Δεσκάτης και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 14 Ιουνίου.

-Πηγαίνοντας μια βόλτα στην εμποροπανήγυρη, πρώτα είδα στην είσοδό της (απέναντι από Κέντρο Υγείας Δεσκάτης) μια διαφορετικότητα από άλλες χρονιές. Δηλαδή ο χώρος εκεί ήταν ελεύθερος χωρίς παράγκες δίπλα στο δρόμο, ούτε πλανόδιοι και μικροπωλητές  που παλαιότερα δημιουργούσαν πρόβλημα στην κυκλοφορία. Επίσης το ίδιο συνέβαινε και στο τέλος της (προς την πλευρά της πόλης) όπου παλαιότερα και εκεί υπήρχαν μικροπωλητές και πλανόδιοι. 
-Διαπίστωσα επίσης ότι όλοι οι παραπάνω περιορίστηκαν στον κυρίως χώρο, εξάλλου   και γι' αυτό αν και πρώτη ημέρα ήταν γεμάτες οι παράγκες που δημιούργησε ο Δήμος Δεσκάτης.
-Η δημιουργία χώρων στάθμευσης (πάρκινγκ) απελευθέρωσε τον κεντρικό οδικό άξονα και δεν υπήρχαν κυκλοφοριακά προβλήματα.
-Όσον αφορά τα καταστήματα, κλασικά όπως πάντα,  τα ίδια εμπορεύματα, λούνα παρκ και ταβέρνες.
-Φανερή η οικονομική κρίση ακόμη και στην εμποροπανήγυρη !!! οι περισσότεροι συνήθως έκαναν τη βόλτα τους βλέποντας και ρωτώντας τις τιμές, αλλά χωρίς να κρατούν τσάντες με ψώνια, παρά μόνο τα πιτσιρίκια κρατούσαν κάποιο παιχνίδι, άλλωστε περιμένανε το παζάρι πως και πως !!!
-Όλοι οι επισκέπτες μπορεί για λόγους οικονομίας να απέφευγαν να ψωνίσουν, παρά μόνο τα απαραίτητα, αλλά για ένα σουβλάκι, ένα λουκάνικο και λίγο πρόβειο κεμπάπ δεν το στερήθηκαν και καλά έκαναν !!!
-Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν και ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης Τιμολέων παρέα με το Δήμαρχο της Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο, επισκέφθηκαν τις παράγκες και ευχήθηκαν καλές δουλειές (καλά παζάρια !!!) στους εμπόρους.-

-Ακολουθούν ενδεικτικές εικόνες.-

Επιμέλεια: Στέργιος Γ. Παλπάνης
opaliouriotis.gr


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *