menu

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Πανηγυρική Θεία λειτουργία στην Ι.Μ. Ευαγγελίστριας Μπουνάσιας (22-8-2015)

-Πανηγυρική θεία λειτουργία έγινε σήμερα (22-8-2015) στην Ι.Μ. Ευαγγελίστριας Μπουνάσιας, χοροστατούντος του
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ. 
-Η Αδελφότητα της μονής Οσίου Νικάνορα (Ζάβορδα) πιστή .....

στην υπόσχεση, ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα με την θαυματουργή εικόνα της Ευαγγελίστριας, που φυλάσσεται στη μονή τους, θα λειτουργούν στη Μπουνάσια, ήταν εκεί και συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο.
-Αρχικά συννεφιά και προς το τέλος της λειτουργίας άρχισε να βρέχει και η αρτοκλασία έγινε εντός του ναού. Ο καιρός δεν εμπόδισε πιστούς ν' ανεβούν στο μοναστήρι για προσευχή όπως συμβαίνει συχνά τον τελευταίο χρόνο.
-Γυναίκες είχαν ετοιμάσει εδέσματα και μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους κάτω από τα κιόσκια της μονής λόγω βροχής.
-Η βροχή ανέδειξε τις κακοτεχνίες του παρελθόντος, κεραμίδια σπασμένα στις στέγες των κτιρίων και έσταζε νερό σε κλειστούς χώρους. Παρόντες ως συνήθως ο δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλιουριάς Γεώργιος Κόντος, από τους οποίους αναφέρθηκε το πρόβλημα και στον Σεβασμιώτατο, στον καφέ που ακολούθησε στο μπαλκόνι της μονής.
-Οι εμπλεκόμενοι φορείς πρέπει να βιαστούν !!! πρώτον για επιδιόρθωση των κακοτεχνιών πριν αρχίσει εκ νέου η κατάρρευση των κτιριακών εγκαταστάσεων και επιτέλους ο δρόμος (μισή διαδρομή) ν΄ασφαλτοστρωθεί γιατί θυμίζει "το γεφύρι της Άρτας".- 

opaliouriotis.gr









 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *