menu

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τεχνική Εταιρεία Δημ. Πετσούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.

-Άλλος ένας παλιουριώτης, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα και όχι μόνο, με εξειδίκευση στα υπόγεια
δίκτυα. Η λαϊκή φράση "το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει" ταιριάζει στην περίπτωση του Μιχάλη Πετσούλα, γιος του αείμνηστου .......
Δημήτρη Πετσούλα, που την δεκαετία του 1960 είχε  κεραμοποιείο στο οποίο εργάστηκαν σχεδόν όλοι οι νέοι (άνδρες και γυναίκες) από την Παλιουριά Γρεβενών και τροφοδοτούνταν οι γύρω περιοχές.
-Ανήσυχο πνεύμα ο Μιχάλης το 1982 ίδρυσε Ατομική Εταιρεία και ασχολήθηκε με υπόγεια δίκτυα ΔΕΗ, ΟΤΕ, ύδρευση, αποχέτευση, ομοαξονικά καλώδια και οπτικές ίνες.

-Το 2003 ο Δημήτρης Πετσούλας, γιος του Μιχάλη, ανέλαβε την εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜ. ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Δεν συνέχισε απλώς την επιχείρηση, αλλά προχώρησε σε εξειδικευμένες εργασίες με οριζόντιες διατρήσεις, που εφαρμόζονται  ως η ιδανική λύση στις περιπτώσεις όπου η διάνοιξη για τοποθέτηση αγωγού δικτύων πρέπει να περάσει από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, σιδηροδρομικές γραμμές, ποταμούς καθώς επίσης και περιπτώσεις όπου δεν πρέπει να θιγούν υφιστάμενα δίκτυα, όπως δίκτυα ΔΕΗ, ΟΤΕ, φυσικό Αέριο κλπ.
-Με τα εξελιγμένα μηχανήματα εξασφαλίζεται απόλυτη ακρίβεια στη διάτρηση από το σημείο εισόδου μέχρι και το σημείο εξόδου και σε διαμέτρους από 40mm έως 1500mm. Το μήκος, αναλόγως της διαμέτρου και των εδαφολογικών συνθηκών, μπορεί να φτάσει το 500, 1000 ή και τα 1500 μέτρα.
-Τελευταίο μεγάλο έργο διάτρησης είναι στο στενό Ευρίπου στη Χαλκίδα, δίπλα στην κρεμαστή γέφυρα, που απεικονίζεται στην εικόνα του φυλλαδίου, όπως και άλλα έργα, που δημοσιεύεται παρακάτω.

opaliouriotis.gr
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *