menu

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ποδηλατάδα στη λίμνη Ιλαρίωνα - Τρίτη ημέρα της εβδομάδας εκδηλώσεων στην Παλιουριά

-Τρίτη ημέρα σήμερα (11-8-2015) των εκδηλώσεων στην Παλιουριά και πραγματοποιήθηκε  η   ποδηλατάδα στη λίμνη
Ιλαρίωνα  και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλιουριάς - Παναγιάς, που διοργάνωσαν ο Ποδοσφαιρικός και .......
Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουριάς στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.



-Το δρομολόγιο ήταν Παλιουριά - γέφυρα Παλιουριάς Παναγιάς - Παναγία Τορνικίου - επιστροφή και η απόσταση είναι 4,5 χλμ.



-Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Γιώργος Ντατσής του Δημητρίου και η συγκέντρωση - αναχώρηση έγινε τις 09.30 από την πλατεία του χωριού. Κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του χωριού και ακολούθησαν τον περιφερειακό δρόμο από το γήπεδο και συνέχισαν την παραπάνω διαδρομή.


-Έφτασαν στην Μονή Παναγίας Τορνικίου, μοιράστηκαν νερά, σάντουιτς και  εδώ πρέπει να αναφέρω ότι είναι η Μονή που για τις ανάγκες της ΔΕΗ και στην πραγματοποίηση της νέας λίμνης Ιλαρίωνα μεταφέρθηκε 127 μέτρα απόσταση και 27 μέτρα υψομετρικά. Περισσότερες πληροφορίες για τη Μονή πατήστε ΕΔΩ.




-Μετά την διακοπή άρχισε η επιστροφή με την ίδια διάθεση, διέσχισαν το χωριό Παναγιά και αφού πέρασαν τη γέφυρα κατευθύνθηκαν προς το κέντρο του χωριού όπου τους περίμεναν κάτοικοι με χειροκροτήματα.



-Συγκεντρώθηκαν πάλι κάτω από τον πλάτανο της πλατείας, απ' όπου ξεκίνησαν, με τα χαμόγελα και την ικανοποίηση ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.  




-Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, σε σχέση με πέρυσι, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ικανοποιητικά  και την παράσταση έκλεψαν οι πιτσιρικάδες που ήταν και οι περισσότεροι της παρέας,  αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει !!!


-Η τριάδα Τριμίντζιος, Κυριαζίδης και Παπαχρήστος όπως και στο γύρο της Παλιουριάς δεν έχουν σκοπό ν' αφήσουν σε άλλους την πρωτιά !!! 



-Τελειώνοντας έδωσαν ραντεβού στο ίδιο σημείο για αύριο το πρωί στις 07,30  για πεζοπορία στην Βουνάσσα, που είναι κι αυτή στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.



-Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και διοργανωτές και του χρόνου με υγεία να είμαστε  περισσότεροι !!!

Επιμέλεια:  Στέργιος Γ. Παλπάνης
































.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *